Zmień rozmiar tekstu

Napisz tematOdpowiedz Strona 1 z 65   [ Posty: 972 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 65  Następna strona
Autor Wiadomość
Kretox Nie wiem...
 Tytuł: DXM (Acodin, Tussidex, Tussal)
PostNapisane: Pt 22 sie, 2008 
-#

No własnie.
Tabletki od bólu gardła. Podobno 20-30 sztuk i jest jakaś bania.
Brał ktoś? może opisać efekty? Ile to trwa? itp?

Zmieniam tytuł na dokładniejszy. // Mae

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Lived
 Tytuł:
ja wzięłam 24 i mialam schize że porwali mnie kosmici, mieli wielkie stopy i mnóstwo strzykawek. polecam, bardzo realna wizja, wyostrzone zmysły i w ogóle mrau.

weź sie koleś puknij w głowe moze Ci przejdzie ;P

Mateusz1989 Nie wiem...
 Tytuł:
-#

yhy... podobno jest jakaś z tego "przyjemność" koleżankę chciali wyrzucić ze szkoły bo wychowawczyni internatu przyłapała ją... najzdrowsza to ta bania nie może być....

Kubusio Facet
 Tytuł:
-#

Znam ludzi, ktorzy to testowali i nie mają zamiaru powtórzyć. Schiza jest niezbyt przyjemna i duża szansa na bad trip. Ja jednak wolę pozostać przy innych legalnych używkach.

exade Nie wiem...
 Tytuł:
-#

Pozwolcie.

Cytuj:
W małych dawkach działanie DXM można przyrównać między alkoholem a MDMA. Można lepiej rozumieć dziejące się dookoła wydarzenia. Jest się bardziej pobudzony (jak po kofeinie). Można czuć zjednoczenie z otaczającym Cię światem. Zdarzają się mdłości, można czuć swędzenie. Dziwnie czuć grawitację.

Wchodzi po ok. 30 minutach do godziny, przez następne 2-3 godziny działa najmocniej, schodzi po ok. 6h.

Nie ma jednak alkoholowego zamętu. Przyjemnie słucha się muzyki. Dźwięki wydają się głębokie i bogate. Można porównać słuchanie na czysto i po DXM jak słuchanie z radia i na koncercie. Niektórzy jednak mają odwrotnie. Muzyka dla takich osob brzmi metalicznie i głucho. Działanie anestetyczne DXM powoduje, że przyjemnie się chodzi i całe ciało wypełnia przyjemność.

Niektórzy czują się bardziej kreatywni i są zdolni do nieliniowego myślenia.

Mniejsze zahamowania są w trakcie rozmowy. Łatwiej porozmawiać na krępujące tematy.

DXM podwyższa libido, ale zmienia się w zależności od osoby. Dla niektórych muzyka, rozmowa, kontakt psychiczny jest o wiele lepszy od seksu. Mogą być problemy ze wzwodem i osiągnięciem orgazmu.

Drugie plateau generalnie daje mocniejsze efekty pierwszego. Mogą pojawiać się halucynacje przy zamkniętych oczach. Występuje brak koordynacji ruchowej, np. język i usta przy mówieniu, co sprawia trudność w mówieniu. Ciężko się chodzi (choć jest to przyjemne).

Głębia ostrości jest zagubiona. Wszystko traktuję się z większym dystansem. Muzyka może wtedy wspaniale porwać w swój świat.

70% użytkowników informuje o istnieniu wyraźnej granicy pomiędzy 2 i 3 plateau.

Czuć wtedy łagodnie oddzielenie od ciała, ale nie ma jeszcze halucynacji przy otwartych oczach. Wzrok jest już mocno zakłócony, a trudności z mówieniem spore, choć efekty są jeszcze podobne do 2 plateau.

Na tym poziomie mogą zdarzyć się już bad-tripy. Efekty są zupełnie różne w stosunku do poprzednich poziomów. Przeżycia są już bardzo indywidualne i dają możliwość wgłębienia się w siebie.
Traci się poczucie odległości, oczy kompletnie się nie synchronizują, więc widać dwa różne obrazy. Wizje, jeśli są to w jakości marzeń sennych. Dominują halucynacje wzrokowe. Znieczulenie jest bardzo silne, zwłaszcza jeśli dojdzie do pełnej dysocjacji umysłu od ciała.

Przeżycia są bardzo "szamańskie".

Dobrze jest się spokojnie położyć - intensyfikują się wtedy doznania dysocjacyjne.

2.3 IV plateau

Przeżycia są bardzo podobne do ketaminy w dawkach przed-anestetycznych. Pełne odzielenie od ciała (wyjścia poza ciało OOBE). Zdarza się złudzenie bycia czymś (np. Jestem kwiatkiem w środku pola).

Halucynacje i wizje na porządku dziennym. Wielkie problemy z pamięcią krótkotrwałą. Dużo rzeczy dociera dopiero następnego dnia bądź później.

Bardzo przyjemna substancja imo. Bardzo wyostrza zmysly, przyjemnosc, ktora plynie z muzyki jest nie do opisania. Nie nadaje sie na zadne spotkania towarzyskie, dyskoteki itd. Sluchawki na uszy i do wyrka. Rob stosowne przerwy, bo to nie jest do cpania. Potencjalu uzalezniajacego praktycznie nie ma, bo na tabletki dobre 2-3 tygodnie patrzec po prostu nie mozna.

o/

karolajn785 Nie wiem...
 Tytuł:
-#

ja zażyłam 24 tabletki i miałam takie fazy....m. in chodziłam na czworaka, śpiewałam, rozbierałam się...w co nie wnikajmy hehe, nie wiedziałam w ogóle co się dzieje, miałam rozmazany widok;P

Pijak Nie wiem...
 Tytuł:
-#

Moja ulubiona używka. Jednak to nie jest dla kogoś kto lubi TYLKO mieć "banie". Bo ci się po prostu nie spodoba. To jest dość ciężki psychodelik. W większości nie jest przyjemny, trzeba się na niego bardzo otworzyć, na pewno nie do zażywania w grupie. Jeśli podobałoby ci się coś pomiędzy LSA (nie poprawiać na lsd, bo chodzi mi właśnie o lsa) a benzydaminą, to ten środek jest właśnie dla ciebie. Pamiętaj jednak o robieniu sporych odstępów między podróżami, żeby nie wyrobić sobie tolerancji.

SLACK'em ALL!!!

exade Nie wiem...
 Tytuł:
-#

Acodin dosc ciezkim psychodelikiem, prosze Cie... :mrgreen: To w takim razie na jakie okreslenie zasluguja tryptaminy, fenetylaminy, wszelkie odmiany roslin zawierajacych psylobicyne? Watpie czy autor temat wie co to jest LSA lub benzydamina. Przy LSA ryzyko na wystapienie bad tripa jest ogromne. Benzydamina nie jest warta zazywania, pomijajac obrzydliwy smak, i produkt od ktorego jest oddzielana [czyli proszek do irygacji pochwy, tzw. cipacz].

Kretox Nie wiem...
 Tytuł:
-#

Nie mam zielonego pojęcia panowie co to jest lsa . Ja osobiście pale sensi a reszty nie tykam. Interesowało mnie poprostu jak to działa. ;) Bo, ostatnio dużo ludzi to bierze.

Pijak Nie wiem...
 Tytuł:
PostNapisane: So 23 sie, 2008 
-#

Cytuj:
Acodin dosc ciezkim psychodelikiem, prosze Cie...
Na mnie tak działa. Dla mnie to jest cięższe od lsa, a prawie tak mocne jak 1g cipacza. Może mam dziwny organizm ale tak na mnie działa ;]

SLACK'em ALL!!!

Laprecieuse Nie wiem...
 Tytuł:
-#

po pierwsze nie od bólu gardła a od kaszlu.
accodin i thiocodin (działają tak samo) to tabletki które się bierze żeby wyleczyć się z suchego, uporczywego kaszlu. ja taki kaszel mam przez miesiąc po każdym lekkim przeziębieniu więc dość często się tym leczę,obecnie jestem na thiocodinie ^^

mają kodeinę która jest narkotykiem i dlatego można mieć podobno po tym jakąś jazdę chociaż w sumie wątpię, moi koledzy niedawno wzięli po 20 tabletek accodinu, zapili piwem i niesteeeeeeety ale bani nie było;]

aha, one spłycają oddech czy cos w tym stylu, jak się weźmie za dużo można się udusić. powodzenia.

aga45 Nie wiem...
 Tytuł:
-#

oczywiscie ze brałam wziełam 17 moim kolezankom wystarczy 5.chyba mam mocna głowe ale po tym sa dobierop fazy nie mogłam uczymac sie na nogach tanczyłam śpiewałam podobnie jak karolajn hehe

hoplita Nie wiem...
 Tytuł:
-#

jak to jest że takie śmieci biorą najczęściej fani reggae i rasta :lol: ludzie, miejcie troche szacunku dla samych siebie

Kretox Nie wiem...
 Tytuł:
-#

rastaman nie weźmie narkotyku. Tak samo nie pije alkoholu ani nie pali papierosów.
Jedyną używką jest sensi ;)

aga45 Nie wiem...
 Tytuł:
-#

co wy chcecie od acodinu to jest dobrae a wogóle próbowaliście

Napisz tematOdpowiedz Strona 1 z 65   [ Posty: 972 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 65  Następna strona